Za 55 sportskih klubova Subotica opredelila 150,2 miliona dinara

Grad Subotica je na osnovu Rešenja o odobravanju godišnjeg programa u oblasti sporta za 2023. godinu za 55 subotičkih klubova izdvojio ukupno 150,2 miliona dinara.
Za 55 sportskih klubova Subotica opredelila 150,2 miliona dinara
Foto: Pixabay
Najviše sredstava je dobio Sportski savez grada Subotice, 44 miliona dinara, dok je za Fudbalski klub Spartak opredeljeno 15 miliona dinara, a za Ženski fudbalski klub Spartak 11 miliona dinara, pokazuju podaci iz dokumentacije koja je usvojena na sednici Gradskog veća.
Podršku za realizaciju godišnjih programa nije dobilo osam lokalnih klubova, među kojima su i Hokej klub Spartak i Klizački klub Spartak.
Predsedniku i članovima Komisije za kategorizaciju sportskih organizacija grada Subotice, određena je naknada za rad u iznosu od 7.000 dinara u neto iznosu, dok je predsedniku i članovima Komisije za ocenu godišnjih i posebnih programa u oblasti sporta grada Subotice, određena naknada za rad u iznosu od 14.000 dinara u neto iznosu.
  • Ajme Nama

    10.02.2023 13:31
    Mizerija!
    Bitno da članovi komisije dobiju lovu. Sramota! Napredno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina