"Vode Vojvodine" podsećaju da je vreme za prvu ratu naknade za odvodnjavanje

Prva rata naknade za odvodnjavanje za fizička lica dospeva 15. februara, ali je zbog praznika rok za plaćanje pomeren na petak, 17. februar, kažu "Vode Vojvodine".
"Vode Vojvodine" podsećaju da je vreme za prvu ratu naknade za odvodnjavanje
Foto: 021.rs
"U rešenjima za prošlu godinu obveznicima piše da su do dobijanja novih rešenja dužni da plaćaju akontacije u visini poslednje prošlogodišnje rate", kažu "Vode Vojvodine". 
 
Obveznicima koji su dostavili svoje kontakt podatke, kao i u prethodnom periodu, stići će SMS poruka kao podsetnik da dospeva prva ovogodišnja rata naknade za odvodnjavanje.
 
Osnovne informacije o plaćanju naknade obveznici mogu dobiti pozivanjem korisničkog servisa na broj 0800 21 21 21. Pozivi su besplatni i vremenski ograničeni, napominju u "Vodama Vojvodine".
  • Predrag

    18.02.2023 13:57
    Ništa ne rade a uzimaju pare
    Vojvodina vode , imate li uopšte u planu da omogućite paorima pristup vodi za navodnjavanje njiva, ne radite ništa na čišćenju kanala i drugih vodotokova. Sram vas bilo barabe, uzimate pare za ništa, sutra možete da naplaćijete kiseonik za disanje iako to nije u vašoj nadležnosti.
  • Joca

    18.02.2023 08:02
    imaju
    I ovako se finansiujaju iz Pokrajinskog i Republičkog budžeta i poreza građana tako da imaju
  • Добро дошли

    15.02.2023 17:46
    se to
    meni odvodnjava na četvrtom spratu, moliću lepo?
    ***********************
    ....а подрум си заборавио?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina