Dve osobe poginule u udesu kod Bačkog Petrovca

Dve osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Bačkog Petrovca.
Dve osobe poginule u udesu kod Bačkog Petrovca
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako prenose mediji, automobil je naleteo na biciklistu.
Nesreća se dogodila kada je vozač mercedesa izgubio kontrolu nad kolima i naleteo na biciklistu, a potom sleteo u kanal.
Blic piše da su i biciklista i vozač automobila poginuli na licu mesta.
 
Do nesreće je došlo nešto posle 16 časova.
  • Haralampije

    20.02.2023 23:19
    Na svakom boljem međumesnom putu u Vojvodini se vozi 100-130 km/h. Na ne toliko dobrim putevima se takođe vozi preko 100km/h. Čudno je zapravo da nema više nesreća nego što ima.
  • Vozac

    19.02.2023 22:27
    Ok
    Ne znam sta se desilo u ovoj situaciji konkretno, ali pisem sa strane vozaca, uopsteno. Vojvodina je puna biciklista, vozaci moraju da obrate paznju, ali postoje situacije u kojima vozac ne moze da odreaguje sve i da ide propisanom brzinom jer biciklisti u vecini slucajeva ne vode racuna izlecu ispred auta, izlete na bicikli na pesacki prelaz, sto je kaznjivo zakonom, al za bicikliste jer su ravnopravni ucesnici saobracaja, na zalost imala sam vise situacija gde su biciklisti vozeci ispred mene naglo skretali u levo iz svoje trake za bicikliste,ne obaziruci se da li je auto iza. Auto je masina teska u proseku tonu, to ne moze da stane tek tako, nisu bas vozaci za sve zivo krivi.
  • Biciklista

    19.02.2023 09:20
    @problem
    Zgranut sam komentarom da nekad ne moze da se zakoči itd. itd.
    Biciklista je ravnopravni učesnik u saobraćaju.Dali to znači da ako "nekad ne mozes da zakočiš da onda ubijas bicikliste ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina