Mladić osumnjičen da je kod Odžaka ubio svog strica ostaje iza rešetaka

Dvadesetjednogodišnjem S. I, koji se sumnjiči da je u Srpskom Miletiću kod Odžaka usmrtio svog strica, nakon saslušanja je određen pritvor najkasnije do 15. marta.
Mladić osumnjičen da je kod Odžaka ubio svog strica ostaje iza rešetaka
Foto: 021.rs

Kako piše Dnevnik, rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Somboru S. I. je određen pritvor zbog sprečavanja mogućeg uticanja na svedoke u ovom postupku. 

Trebalo bi da bude saslušano pet osoba.
S. I. je u pritvoru i zbog sumnje da je izvršio krivično delo za koje je zaprećena zatvorska kazna duža od 10 godina.
 
"Imajući u vidu način izvršenja u posledicu krivičnog dela za koje se okrivljeni tereti, te da se radi o teškom delu s elementima nasilja, koje je izvršeno u jednoj maloj sredini, a što je sve dovelo do uznemirenja javnosti, koje može da ugrozi nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka", pojašnjava za Dnevnik portparolka somborskog Višeg suda Manela Operta Podunavac.
 
Dnevnik saznaje, tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage.

Somborska policija uhapsila je sredinom februara S. I. (21) zbog sumnje da je u januaru, u okolini Odžaka, oštrim predmetom usmrtio svog strica (64). Saopšteno je i da se uhapšeni sumnjiči da je ubistvo izvršio u kući i da je telo sakrio u šahtu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina