Građanima Sombora pomoć za sanaciju, adaptaciju i rekonstrukciju stanova i kuća

Grad Sombor raspisao je Javni poziv za dodelu građevinskog materijala za sanaciju, adaptaciju i rekonstrukciju stanova odnosno porodičnih kuća za 2023. godinu.
Građanima Sombora pomoć za sanaciju, adaptaciju i rekonstrukciju stanova i kuća
Foto: Pixabay
Pravo da se prijave za ovu vrstu podrške imaju državljani Srbije koji imaju prebivalište na teritoriji Grada Sombora najmanje pet godina pre podnošenja zahteva, navodi se na sajtu tog grada.
Takođe, potrebno je da je podnosilac zahteva vlasnik nepokretnosti za koju podnosi prijavu, koja je upisana u katastar, ili uz saglasnost člana porodice koji je vlasnik, da podnosilac prijave ili član njegovog domaćinstva nemaju u svojini drugi stan ili kuću koja ispunjava osnovne uslove stanovanja i da prihodi domaćinstva ne prelaze granice prihoda iz člana 91. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada.
Za poboljšanje uslova stanovanja u vidu građevinskog materijala u gradskom budžetu je izdvojeno 6.000.000 dinara, a javni poziv je otvoren do 24. marta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina