Vozač iz Bačke Palanke preticao kolonu preko pune linije, Novosađanka vozila pod dejstvom kanabisa

U periodu od 24. do 26. februara, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 27 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško povređena, a 14 je zadobilo lakše povrede.
Vozač iz Bačke Palanke preticao kolonu preko pune linije, Novosađanka vozila pod dejstvom kanabisa
Foto: 021.rs
Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, u Južnobačkom okrugu, otkrila i sankcionisala 797 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Iz saobraćaja su isključena 73 vozača i 7 vozila, a zadržano je 16 vozača.
Među njima je 10 vozača zadržanih zbog vožnje pod dejstvom alkohola, kao i dvojica koji se terete za nasilničku vožnju, jer su vozili automobile sa više od 2 promila alkohola u organizmu.
 
Za nasilničku vožnju tereti se i vozač iz Bačke Palanke koji je, u Begeču, preko pune linije, preticao kolonu vozila, brzinom 40 km većom od dozvoljene.
 
Među zadržanima je i Novosađanka koja je vozila pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, budući da je testiranjem utvrđeno da je pozitivna na kanabis.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni prekršajnom sudiji.
  • Stohadin

    28.02.2023 17:13
    Vožnja
    Palančani.....
    Jedni od mnogih kamikaza za volanom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina