Izbola partnera u kući u Sremskoj Mitrovici, u teškom stanju zbrinut u KCV

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je J.K (36), osumnjičenu za pokušaj ubistva partnera (49), koji je u kritičnom stanju zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine.
Izbola partnera u kući u Sremskoj Mitrovici, u teškom stanju zbrinut u KCV
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Osumnjičena je da je sinoć nožem nanela svom partneru četiri ubodne rane u stomak i leđa u kući u kojoj žive, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Osumnjičenoj J.K. određeno je zadržavanje do 48 časova.
Ona će sa krivičnom prijavom biti privedena tužilaštvu, dodao je MUP.
  • pismen

    28.02.2023 14:58
    @@QQ
    Vama je naravno ona zrtva, to je upravo ono sto je komentator i pokusao da naglasi - da je femicid ubistvo, a sve ostalo u najboljem slucaju prekrsaj. Neko je tu lud, sta mislite ko?
  • @QQ

    28.02.2023 13:07
    Kakav bistar komentar!
    A znate i sami da je vrlo velika verovatnoća da je ovo još jedna žena koja je bila maltretirana ko zna kako i ko zna koliko dugo, pa joj je prekipelo.
  • Mima

    28.02.2023 12:59
    Sremica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".