Mirović: Gradski stadion u Zrenjaninu u funkciji do kraja godine

Pokrajinska vlada obezbedila je 250 miliona dinara za drugu fazu radova na rekonstrukciji Gradskog stadiona u Zrenjaninu, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.
Kako je rekao, time će taj grad dobiti stadion po UEFA standardima, kapaciteta 8.000 mesta, što će omogućiti da se organizuju i međunarodna atletska takmičenja i fudbalski mečevi.
"U Zrenjaninu zajedno sa lokalnom samoupravom realizujemo ovu veliku investiciju, koja će, prema uveravanju predstavnika izvođača radova, biti završena do kraja godine. Imamo garancije i obećanja da ćemo do tada stadion pustiti u funkciju. Sredstva su obezbeđena, procedure su za prve dve faze završene, treća nas očekuje u narednih 30 dana i nema razloga da taj posao ne obavimo onako kako smo planirali", izjavio je Mirović. 
"Minulih decenija u Zrenjaninu su stasavali neki od najpoznatijih sportista u našoj zemlji, pa ćemo moći da kažemo da smo stvorili uslove za uspehe takvih asova i u budućnosti", izjavio je Igor Mirović.
 
"Završetkom ovog stadiona dobićemo moderan i jedinstven sportski kompleks sa stadionom i dve hale, koji zadovoljava međunarodne standarde", izjavio je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.
  • Dragana

    03.03.2023 21:04
    Zedna mi deca pitaju mama kad smo bili kod drugara u Mariboru oni piju vodu i to ladnu iz slavine. Zasto mi nemozemo? Kad su nas odveli na Golte gore u sumi iz potoka su pili vodu isto tako rekli nam slobodno sve je cisto provera se i voda u potocima redovno. Onda su nas odveli Busom zajedno u Zrenjanin i mi smo im morali reci: nesmete da pijete vodu. A oni svi zabezaknuti? Zasto? Jer ima previse otrova Arsena, Gvozdja, Bakterija, Streptokoka i umetnog gnojiva. Arsena ima 50% vise nego dozvoljene granice u svetu. Gvozdja ima toliko da mozes da varis :)
  • ja

    03.03.2023 10:15
    Ljudi mi nemamo fudbalski klub u Zrenjaninu :) Jeste vi toga svesni ?:) Ne postoji, bukvalno ne postoji. Kakav stadion, jeste normalni ?
  • Sremac

    03.03.2023 09:28
    Sve je to lepo...
    ...a gde je voda?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina