Dve žene stradale u požaru u kući u Apatinu

Dve žene stradale su u požaru koji je izbio danas u porodičnoj kući u Apatinu.
 Dve žene stradale u požaru u kući u Apatinu
Foto: 021.rs
Požar je izbio oko 15 sati u Ulici Petefi Šandora.
"Vatrogasci su ubrzo stigli na adresu gde je požar prijavljen. U trenutku njihovog dolaska požar je već bio ugašen. Međutim, prilikom pregleda prostorija u kući pronašli su dva tela", rekao je izvor Novosti.
Blic prenosi da je uzrok smrti najverovatnije gušenje od dima. Obe žene su bile iz Apatina, jedna je imala 89 godina, a njena podstanarka 67.
 
Policija je na mestu nesreće i utvrđuje sve okolnosti tragedije.
 
Tela tragično stradalih žena biće sutra prebačena na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu.
  • Zemlja čudesa

    16.03.2023 09:25
    Tuga
    Podstanarka, 67 godina? Stanodavka, 89 godina, koja je verovatno preživljavala tako što je dobijala za to nešto malo kirije i pomoć u kući? Ekonomski tigar zlatnog doba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.