SOinfo: Vučić, patrijarh, predstavnici vlasti obeležavaju godišnjicu bombardovanja u Somboru

Državni vrh i brojne druge zvanice učestvovaće na obeležavanju godišnjice bombardovanja na Trgu Svetog Đorđa u Somboru, u petak, 24. marta.
SOinfo: Vučić, patrijarh, predstavnici vlasti obeležavaju godišnjicu bombardovanja u Somboru
Foto: 021.rs

Kako javlja SOinfo, iako još uvek nema ni osnovnih informacija, intenzivirane su pripreme za masovni skup koji je zakazan za 24. mart.

Pozivajući se na svoje izvore, informativni portal iz Sombora piše da će se centralni program povodom obeležavanje 24. godišnjice od početka NATO bombardovanja Jugoslavije održati na centralnom gradskom trgu, te da se očekuje dolazak kompletnog državnog rukovodstva, predstavnika Srpske pravoslavne crkve, te druge zvanice. 

Pipreme su počele prošle nedelje, ali nema detaljnijih informacija o funkcionisanju grada tokom boravka državnog vrha u Somboru. 
 
Nezvanično se pominje da će generalna proba manifestacije povodom godišnjice NATO bombardovanja biti organizovana u četvrtak. Očekuje se dolazak više hiljada osoba. 
  • Vlasta

    26.03.2023 17:30
    Pametnom dosta
    ...a politički diletanti i mizantropi poput ruskog i našeg predsednika koji ne bi da napredujemo nego da živimo u prošlosti.To aminuju Kiril,Porfirije i slični.Gde su tu naši i životi naše dece.Hajde što nam nije stalo do nas( sami birali ovaj užas,a možda su nas i prevarili)ali ispada da naša deca i unuci ne vrede ništa i ne zaslužuju bolji život u E U i NATO zajedno sa Kosovom koje smo i mi nekažnjeno zlostavljali.Mora da se još neko seca i zna da predsednik od Gline preko Milosrdnog anđela ne govori istinu.

  • goran

    22.03.2023 08:20
    hvala
    predsedniku što nam je vratio ponos, naziva pravim imenom stvari a ne kao ranije !
  • 9

    22.03.2023 07:22
    Zašto u Somboru ?
    Koliko se sećam bombardovano je po Kosmetu , a
    kako je Kosmet srce Srbije i deo njene teritorije što
    bar Porofitije sa svojom klikom ne ode u SVOJU
    patrijaršiju kad već prCednik države kao mirotvorac
    mirotočivi ne sme ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina