U Zrenjaninu obeležen Dan sećanja na žrtve NATO bombardovanja

Polaganjem venaca na spomen-obeležje pripadnicima vojske, policije i dobrovoljcima poginulim u ratnim sukobima 1991-1999. godine, u Zrenjaninu je obeležen Dan sećanja na žrtve NATO bombardovanja.
U Zrenjaninu obeležen Dan sećanja na žrtve NATO bombardovanja
Foto: 021.rs
Vence su položili delegacije Banatske brigade Vojske Srbije, Grada Zrenjanina, Srednjobanatskog upravnog okruga, Organizacije rezervnih vojnih starešina, udruženja ratnih vojnih invalida, vojnih penzionera, ratnih i policijskih veterana, SUBNOR i članovi porodica poginulih boraca.
Pomen su služili sveštenici SPC, a polaganje venaca pratili su počasna straža i počasni vod Vojske Srbije.
Dan sećanja obeležen je i u Stajićevu gde su položeni venci na spomen-česmu Slaviši Kepiću, poginulom pripadniku Vojske Jugoslavije na Kosovu 1999. godine i otkrivena tabla s nazivom Ulica Slaviše Kepića.
  • Zr politicari

    24.03.2023 20:19
    Stručnjaci iz delegacije grada Zrenjanina bolje da se bave vodom, kanalizacijom, rasvetom, putevima, razrušenim centrom (kao da je sad bombardovanje)...gladnim narodom, a ne da slupljaju poene na muci naroda.
  • 9

    24.03.2023 17:24
    Kada će biti dan
    sećanja na zverstva koja je milošević radio svom
    narodu i sećanje na političke progone i ubistva u
    režiji onih koji su i sada 30 god posle na vlasti
    ili u politici , koja je dovela do tog bombardovanja ?
    To je ono kada čačkaš mečku misleći da će te
    ćopavi brat zaštititi pa dobiješ po tamburi .
    A i brat takođe razbojnik što se upravo pokazalo
    i onda su serBski svi drugi krivi .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".