Dačić poručio svojim socijalistima: Očekujem od vas još bolji rezultat u Vojvodini

Pokrajinski odbor SPS u Vojvodini izabrao je rukovodstvo - potpredsednike, članove i sekretara Izvršnog odbora.
Jednoglasno su izabrani potpredsednici Branko Ćurčić, Željka Milošević, Ivan Đoković, Boris Novaković i Nebojša Malenković. 
Izabran je Izvršni odbor od 35 članova i sekretar Milorad Radojević.
Predsednik Pokrajinskog odbora SPS u Vojvodini Dušan Bajatović je obrazložio predloge i istakao da počinje intenzivan rad, jer predstoje izvesno pokrajinski i lokalni izbori. Kako je rekao, svaki član Izvršnog odbora imaće konkretno zaduženje. Takođe, kako je dodao, radiće u punom kapacitetu i saveti za različite oblasti, kao što su zdravstvo, kultura, privreda i drugo. Istakao je da je na prošlim izborima Socijalistička partija Srbije u Vojvodini ostvarila značajno bolji rezultat. 
 
"Naš je zadatak da se što bolje pripremimo za predstojeće, izvesno lokalne i pokrajinske, a možda i republičke izbore i to počinjemo već sledeće nedelje sednicom Izvršnog odbora, a onda i razgovorima sa socijalistima po okruzima. Naš je cilj bolji izborni rezultat i on zavisi samo od nas. Do tog cilja možemo doći ako potpuno aktiviramo našu mrežu, sve mesne organizacije, izborne štabove, naše članstvo u svakoj sredini", rekao je Bajatović.
 
Predsednik SPS-a Ivica Dačić je, govoreći o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima, ponovio stavove o zaštiti nacionalnih i državnih interesa, a kada je reč o Socijalističkoj partiji Srbije naglasio je da je važno da se ona dobro organizuje i da se neprestano razgovara sa građanima. 
 
"Moramo da popravimo naš rezultat i zato treba odmah da radimo na našoj mreži i organizaciji u svakom pogledu. Vi koji ste ovde danas, činite Izborni štab naše organizacije u Vojvodini i dalje ćete to sprovoditi u svojim opštinama i gradovima. Očekujem od vas u Vojvodini još bolji rezultat", istakao je Dačić.
  • Komentar

    28.03.2023 00:14
    Kostolac
    Da li je uspeh za Dacica, krađa pruge iz Kostolca? Kako je to moglo da promakne njegovom ministru Aleksandru Anticu? Zbog cega taj covek prima i dalje platu iz budžeta? U normalnim državama partija bi ga se odrekla, a ne nagradila direktorskim mestom!
  • White

    27.03.2023 11:01
    Jahaci apokalipse...
  • Slobodan

    27.03.2023 08:36
    mali Sloba
    Slobin naslednik i miljenik...
    Dokle vise smaraju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".