Dečak stradao u Kačarevu, skočio kroz prozor osnovne škole

Učenik osmog razreda Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" u Kačarevu kod Pančeva stradao je skočivši kroz prozor drugog sprata, potvrdilo je RTS-u Više javno tužilaštvo u Pančevu.
Dečak stradao u Kačarevu, skočio kroz prozor osnovne škole
Foto: 021.rs
Nesreća u kojoj je dečak izgubio život dogodila se danas u toku malog odmora u osnovnoj školi.

Više javno tužilaštvo obavilo je uviđaj i naložilo obdukciju.

U Ministarstvu prosvete rečeno je da za sada proveravaju navode o toj nesreći i da će, čim se budu znali detalji, javnost biti obaveštena.
  • II

    29.03.2023 22:47
    Saučešće porodici!
    Veoma tužna vest!
  • Zemlja čudesa

    29.03.2023 22:18
    Legendarni koncept "Škola po meri đaka i željama roditelja" neverovatnog Gaša Kneževića daje sve bolje i bolje rezultate. Imamo nabijanje kanti za đubre nastavnicima na glavu ili pokušaje ubistva izazivanjem napada astme (to je verovatno onaj deo "po meri đaka") i za to dobijaju - ukor (verovatno po želji roditelja maksimalno toliko). I čudimo se zašto niko neće da predaje u školi?
  • Nina

    29.03.2023 19:59
    Propast
    Sve gore i teze vesti,sve ide u sunovrat,sve unisteno porodice ,obrazovanje..sve..vise nigde nema poverenja mi smo izgubljeno stado...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.