FOTO: Carina u Zrenjaninu onlajn prodaje industrijske mašine i alate, motorne testere, telefone...

Carinarnica Zrenjanin organizuje 12. aprila organizuje onlajn aukciju zaplenjene robe.
Prijavljivanje zainteresovanih za učešće moguće je na sajtu Uprave carina.
U ponudi su industrijske mašine i alati, metalni elementi i palete, motorne testere, mobilni telefoni i druga roba.
 
Razgledanje robe pod rednim brojem 1 zakazano je za 3. april od 9 do 13 na lokacijama CI Kikinda, Ulica oslobođenja 9 i na graničnom prelazu Srpska Crnja.
 
Za redne brojeve 2, 4, 5, 8 i 9 razgledanje je 3. aprila od 11 do 14 u Carinarnici Zrenjanin, Carinska 3, dok se roba pod rednim brojevima 6 i 7 može pogledati istog dana od 9 do 13 časova u CI Kikinda, Ulica oslobođenja 9.
 
 
Krajnji rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 8. april do ponoći.
 
Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici "Objašnjenja".
 
  • Ja

    31.03.2023 10:00
    Gde da odem da pokupim razne sitnice sto sam narucio iz kine a nikada mi nisu stigli zato sto je neko na carini po tezini i obliku kutije zakljucio da to nesto vredi i sklonio u stranu ? Hoce li neko za to da robija ?
  • Nesa

    31.03.2023 08:53
    A sta se prodaje.koje ind.masine sivace koi tel.rasturili po gradovima namerno da sto manje bude interesenata.ima goriva vise da potroši nego sto vredi.koji depozit kolko jel isto i za motornu i tel.
  • Sofija

    30.03.2023 17:49
    Cije li je to?necija muka.dogod se ovako duhovno uzdizemo nema napred:(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".