Šef kabineta predsednika opštine Inđija dobio novac na konkursu za energetsku efikasnost

Šefu kabineta predsednika opštine Inđija dodeljen je novac na konkursu za energetsku efikasnost.
Šef kabineta predsednika opštine Inđija dobio novac na konkursu za energetsku efikasnost
Foto: Pixabay

Kako prenosi In medija, na listi građana koji su ostvarili to pravo nalaze se članovi vladajuće stranke i članovi njihove porodice.

Kako piše ovaj portal, tako se na listi odobrenih sredstava za sufinansiranje nalazi šef kabineta predsednika opštine Nemanja Milojević, koji je sredstva dobio za zamenu spoljnih prozora i vrata.
 
Na istoj listi sa nešto manje bodova nalazi se brat šefa kabineta opštine Inđija.
Za iste namene sufinansirajuća sredstva dobio je i otac članice Opštinskog veća Jelene Trtice i odbornice SNS-a Anđelke Mlađen, prenosi In medija.
 
Kako je lokalna samoprava ranije objavila, spisak korisnika rađen je na osnovu ocena Komisije za energetsku efikasnost, koja je prethodno obišla sva prijavljena domaćinstva, sa ciljem da sredstva dobije što veći broj prijavljenih građana.
 
Na konačnu listu podnosioci prijava kod kojih je izvršen terenski obilazak, imaju pravo prigovora komisiji u roku od osam dana od dana njenog objavljivanja na oglasnoj tabli Opštinske uprave opštine Inđija i zvaničnoj internet stranici opštine Inđija.
  • Novosadjani

    12.04.2023 14:57
    i?
    Pa čekajte šta je tu sporno? Nisu samo oni dobili nego mnogo građana među kojima su i oni...
  • Nenad

    06.04.2023 16:16
    E svašta
    Pa zato se svi i bave politikom.
  • Paja

    05.04.2023 23:24
    I bog je sebi prvo bradu stvorio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina