Počela kampanja opozicije "Da vratimo život u Zrenjanin"

Šest organizacija danas je započelo kampanju "Da vratimo život u Zrenjanin" za "ostvarenje ciljeva od strateške važnosti za razvoj grada i kvalitet života svih njegovih stanovnika".

Inicijatori kampanje su Demokratska stranka, Građanski preokret, Zrenjaninska akcija, stranka Zajedno, Pokret Srbija Centar i Narodna stranka, a, kako su saopštili, nastojaće da u kampanju uključe što veći broj organizacija, pokreta i građana.

"Zrenjanin je predugo ruiniran i njime upravljaju oni koji ne vode računa o njemu i misle da nisu dužni da podnose račun građankama i građanima Zrenjanina. Ovako više ne može, jer su se nagomilali problemi do te mere da više niko ne može da ih reši sam", navode iz ovih organizacija.
Zato su, kako kažu, započeli kampanju da se "pokaže građanima da ovde još uvek žive ljudi kojima je stalo do grada i da postoji snaga da se menja situacija u Zrenjaninu".
 
Kao ciljevi su navedeni da se obezbedi voda za piće za sve Zrenjanince, uključujući i 22 naseljena mesta iz regionalnog vodovoda, kao i čist vazduh. Zatim se navodi da zemlja mora biti dostupna malim i srednjim poljoprivrednim gazdinstvima i da je neophodan dostojanstven život umesto preživljavanja.
 
Takođe se navodi procesuiranje odgovornih za kršenje zakona, kao i uključivanje Zrenjaninaca u proces donošenja svih odluka o najvažnijim pitanjima za razvoj grada.
  • Dejan D

    09.04.2023 15:46
    Posle 30 godina ...
    Koliko znam, vaš taj nema vodu za piće skoro 30 godina... Što dovoljno govori o njegovim gradjanima... i o lokalnoj vlasti koju su isti birali...
  • Max

    09.04.2023 08:46
    Nema pomoći za Zr...Mladi otišli a penzosi glasaju za ove lopove...
  • Mila

    08.04.2023 19:41
    Super glasacemo za vas da ne gledamo ove budale i foteljase koje ne sluze nicemu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina