Doping sredstva u vrednosti od 12,3 miliona dinara hteo da šalje kuriskom službom

Subotička policija uhapsila je N.C. (33) iz okoline Kanjiže, zbog sumnje da je veću količinu doping sredstava za sport pokušao da pošalje kurirskom službom.
Doping sredstva u vrednosti od 12,3 miliona dinara hteo da šalje kuriskom službom
Foto: 021.rs
Kako je saopšteno, osumnjičeni je pokušao da pošalje sredstva vrednosti 12,3 miliona dinara.
On se tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet doping sredstava i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, određeno mu je zadržavanje do 48 sati.
Nakon toga će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
  • Dejan

    11.04.2023 21:32
    Dil
    On je hteo da posalje a ekipa je vec znala za vrednost posiljke ! Wau koja brzina procene vrednosti necega ( u buducnosti) !! Na horgosu zemara sa karavan pasatom do plafona natovaren sa milkama ide komotno preko grane,jos ga carinik pozdravlja....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina