Produžen pritvor maloletnicima koji su pretukli mladića ispred Gimnazije u Bačkoj Palanci

Četvorici maloletnika iz Bačke Palanke koji se sumnjiče za pokušaj ubistva J.J. (19) iz Gajdobre, produžen je pritvor za još 30 dana.
Produžen pritvor maloletnicima koji su pretukli mladića ispred Gimnazije u Bačkoj Palanci
Foto: 021.rs

Oni se sumnjiče da su u noći između subote i nedelje, 11. i 12. marta, ispred bačkopalanačke Gimnazije, napali i pretukli devetnaestogodišnjaka dok je sa devojkom sedeo na klupi i čekao taksi, piše "Dnevnik".

U jednom momentu, prišla su im dvojica sedamnaestogodišnjaka i oslovili su mladića jednim imenom, na šta im je J.J. rekao da on nije taj. Uprkos tome, dvojica napadača, kojima su se pridružila još dvojica, nasrnuli su na njega.

Od siline udaraca i zadobijenih povreda po glavi J.J. je ostao bez svesti, a napadači su pobegli kada je naišao taksista. Devojka koja je bila sa mladićem odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć koja ga je prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
Ubrzo potom, policija je najpre uhapsila dvojicu maloletnika, a potom i drugu dvojicu.
 
Sudija im je tada odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da bi u kratkom vremenskom periodu mogli da ponove krivično delo. 
 
Oni se terete za pokušaj ubistva.
  • Mislilac

    13.04.2023 09:57
    Palanka je od prelepe varošice postala leglo kriminala. Išao sam u tu školu... Za žaliti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina