Sajmovi zapošljavanja u Vršcu i Bačkoj Topoli sledeće nedelje, evo koja zanimanja su tražena

Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje sledeće sedmice organizuju dva sajma zapošljavanja u Vojvodini, i to u Bačkoj Topoli, 25. aprila i u Vršcu 26. aprila, objavila je NSZ.
Učešće na sajmu u Bačkoj Topoli potvrdilo je oko 20 poslodavaca koji su oglasili oko 250 slobodnih radnih mesta i iskazali potrebe za zapošljavanje raznih profila, poput šivača, operatera u proizvodnji, radnika na farmi živine, brusača, bravara, stolara, farbara, magacionera, trgovaca, zatim inženjera kvaliteta mašinske ili elektro struke, tehnologa u proizvodnji hrane, građevinskih inženjera, šefova računovodstva, psihologa.
Sajam u Bačkoj Topoli biće u Domu kulture, od 10 do 13 časova.
Na sajmu u Vršcu očekuje se 15 poslodavca sa sedištem ili registrovanim poslovnim jedinicama u Vršcu i okolini, koji su prijavili potrebe za zapošljavanjem više od 300 novih radnika.
 
Na sajmu će učestvovati i kompanije Hemofarm, Intertron, Telekom, Vila Breg, koje će, između ostalih, tražiti nekvalifikovane radnike, radnike u proizvodnji, kuvare, konobare, pekare, agente terenske prodaje, prodavce, taksiste, defektologe, agente osiguranja.
 
Sajam u Vršcu održaće se u Kongresnoj sali hotela "Srbija", od 11 do 13 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina