LSV: Boško Obradović vređa Vojvodinu i njene građane

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) poručila je lideru Pokreta Dveri Bošku Obradoviću da u Vojvodini nema nikakvog separatizma.
LSV: Boško Obradović vređa Vojvodinu i njene građane
Foto: 021.rs
"Obradovićevi izlivi mržnje prema Vojvodini i njenim građanima su svakodnevni i to svakako ima veze sa njegovim ideološkim pozicijima. On ne samo da je protiv autonomije Vojvodine, on želi da poništi Vojvodinu", navode oni.
Dodaju da Obradović ne može da razume Vojvodinu, njene građane i njenu tradiciju.
"Isto tako, građani Vojvodine ne razumeju desničarske ideje Boška Obradovića, pa i pored redovnih pokušaja, partija Boška Obradovića ne uspeva ni da se približi poslaničkim klupama vojvođanskog parlamenta", naglašava LSV.
 
Dodaju da je Vojvodina "sve suprotno od Boška Obradovića i nikada neće biti njegov poligon za desničanje i ekstremizam".
  • Dole

    29.04.2023 14:15
    Pogresna osoba.
    Bosto,Jaremic,i Đilas velika sramota za Srbiju pričaju na prazno samo dase vidi dasu tu.
  • Zare

    28.04.2023 17:24
    @
    Nije pristojno ovde u Vojvodini biti nacionalista, zato se Bosko a i njegove pristalice tesko uklapaju u ovu sredinu. Vojvodina je otvorena regija i svi su dobro dosli osim nacionalista.
  • Mare

    28.04.2023 14:57
    Ne damo našu Vojvodinu nacionalistima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina