Subotica: Radovi na brzoj pruzi od 1. maja menjaju saobraćaj u gradu

Od 1. maja, zbog radova na izgradnji železničkog podvožnjaka u Subotici, biće izmenjen saobraćaj u Ulici Maksima Gorkog.
Subotica: Radovi na brzoj pruzi od 1. maja menjaju saobraćaj u gradu
Foto: 021.rs (arhiva)
Zatvara se za saobraćaj krajnja desna, od dve kolovozne trake u Ulici Maksima Gorkog, gledano iz centra Subotice ka Paliću, kao i desna biciklistička i pešačka staza. 
Dva meseca kasnije potpuno će biti obustavljen saobraćaj u Ulici Maksima Gorkog, u zoni izgradnje podvožnjaka, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva.
Kako piše Politika, svega dva dana pre izmene saobraćaja na najfrekventnijoj gradskoj raskrsnici, ovo je prvo zvanično saopštenje Ministarstva, koje je medijima prosleđeno posredstvom lokalne samouprave. 
 
U saopštenju se navodi da su u okviru radova na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Beograd - Novi Sad – Subotica – državna granica (Kelebija) predviđeni radovi na izgradnji podvožnjaka u ulici Maksima Gorkog u Subotici. Radovi obuhvataju uklanjanje postojeće trase pruge i izgradnju novog podvožnjaka. 
 
Prva faza radova počinje 1. maja i trajaće do 1. jula, a po njenom okončanju otpočinju radovi na drugoj fazi, koji podrazumevaju potpuno obustavu drumskog saobraćaja, najavljuju iz Ministarstva.
  • av

    30.04.2023 13:51
    demagog
    ni plan radova nema
  • Stohadin

    29.04.2023 23:56
    Saobraćajnice
    U nekoj zemlji manje razvijenoj a nalazi se u EU,za razliku od ekomskog tigra koji je trajno van EU takvi radovi se odrade maksimalno za nedelju dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina