Fudbaleri Železničara iz Pančeva izborili plasman u Superligu Srbije

Fudbaleri Železničara iz Pančeva izborili su plasman u Superligu Srbije tri kola pre kraja prvenstva u Prvoj ligi Srbije.
Fudbaleri Železničara iz Pančeva izborili plasman u Superligu Srbije
Foto: Pixabay

Železničar je na Novom Beogradu pobedio Radnički rezultatom 3:0 u 34. kolu Prve lige Srbije, odnosno četvrtom kolu plej-ofa. 

Golove za ekipu iz Pančeva postigli su Saša Tomanović u 11, Nikola Lainović u 25. i Strahinja Jovanović u 90. minutu.
Železničar se trenutno nalazi na drugom mestu plej-ofa PLS sa 65 bodova, dok je IMT iz Beograda, koji je još ranije obezbedio plasman u Superligu Srbije, na prvoj poziciji sa 66.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.