Uhapšena majka devojčice koja je u osnovnoj školi u Zrenjaninu nožem napala vršnjakinju

Zrenjaninska policija uhapsila je 53-godišnju ženu iz Zrenjanina, osumnjičenu za zapuštanje i zlostavljanje maloletnika.
Uhapšena majka devojčice koja je u osnovnoj školi u Zrenjaninu nožem napala vršnjakinju
Foto: 021.rs

Kako se sumnja, njena trinaestogodišnja ćerka je danas, u jednoj osnovnoj školi u Zrenjaninu, u ženskom toaletu, nožem nanela povrede u predelu leđa dvanaestogodišnjoj učenici iste škole, saopštio je MUP.

Povređenoj devojčici su u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice konstatovane lake povrede.
Majka je uhapšena po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu i određeno joj je zadržavanje do 48 časova.
 
Uz krivičnu prijavu, biće privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.
  • Ssy

    16.05.2023 07:17
    Ode svet u lepi Honduras
    I u inostranstvu se sa vatrenog oružja polako prelazi na noževe i mačete. Lakše se nabavljaju i jefitiniji su.
  • Neko

    16.05.2023 06:41
    Cuti
    Lalo, bolje bi ti bilo da cutis, kad nemas nista pametnije da kazes. E pa ranije nije bilo ni mobilnih telefona, niti raznih ubilackih igrica, deca su se druzila,pricala, igrala, zajedno radila domace zadatke - danas toga vise nema, nego smisljaju kako ce zapucati jedni na druge, izbosti nozem...., Moraju se i roditelji kaznjavati ako ne obracaju paznju svakodnevno, sa kim im dete se druzi, pregledati torbe, pricati sa decom, pitati sta ih muci, pricati sa uciteljem, razrednim, ici na roditeljski i svi otvoreno pricati kakve promene primecuju na deci, ponasanju,kako bi zajednicki otklanjali probleme.
  • Banderas

    16.05.2023 05:26
    @Lala
    @Lala
    Čoveče,a da je i vaše dete ubijeno u školi,da li biste i onda nazvali ove reakcije 'ide se u krajnost'? Zar i to treba da se desi pa da pokažete malo saosećanja i empatije za nevine žrtve monstruma?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina