Mladić poginuo u nesreći kod Vršca, vozilom udario u bankinu, pa u kuću

Vozač star 18 godina poginuo je, dok je još dvoje povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se oko ponoći dogodila na izlazu iz naselja Uljma u Vršcu.
Mladić poginuo u nesreći kod Vršca, vozilom udario u bankinu, pa u kuću
Foto: 021.rs
Mladić je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Vršcu.
Nesreća se dogodila u mestu Uljma, u ulici JNA, a sa mladićem su u trenutku udesa u folksvagen golfu bili maloletna devojka koja je zadobila teške telesne povrede, kao i 20-godišnjak koji je zadobio lake telesne povrede. Vozač automobila je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u bankinu, potom u kuću pored puta. 
Dvoje povređenih su zbrinuti u vršačkoj bolnici.
  • Putar

    16.05.2023 10:39
    O ovom i onom
    Žalosno je i veoma zabrinjavajuće koliko mladih života gubimo. A automobili su možda i najsuroviji dželati. Svakako je broj mladih žrtava u saobraćajnim nesrećama nedopustivo visok (a i samo jedna žrtva je previše).
    Ovih dana pod utiskom tragedije u Beogradskoj školi i potonjih događaja odjednom smo se setili da decu treba vaspitavati. To se svakako odnosi i na odnos prema drugim ljudima, u svakoj prilici pa i u saobraćaju.
    Zakoni fizike ne znaju da mladi vozač misli da sve može i da mu je sve dozvoljeno. Oni deluju ravnopravno na sve i to, na žalost prečesto, dovodi do tragičnih ishoda.
    I na kraju, mmala pouka za autora teksta. Vozilo ne može da udari u bankinu. Bankina je najčešće travnata traka uz ivicu kolovoza. U bankinu su pobodeni stubići odbojne ograde. E u tu ogradu udaraju vozila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina