Eksplozija u Staroj Pazovi: Muškarac povređen dok je kosio travu

U Njegoševoj ulici u Staroj Pazovi došlo je do eksplozije u kojoj je jedna osoba povređena.

Eksplozija se dogodila oko 12 časova, saznaje Tanjug.

Povređenu osobu zbrinula je ekipa Hitne pomoći.

Kako javlja Beta, povređen je V.R. (57).
 
Portal Nova.rs je objavio da se eksplozija, za koju se pretpostavlja da ju je izazvala bomba, dogodila kada je V. R. počeo da kosi travu u dvorištu.
 
Po nezvaničnim informacijama, povređeni V. D. je penzioner i živi sam.
  • Grunf

    18.05.2023 10:22
    .
    Ne razumem otkud sad bomba tu. Decenijama nije kosena trava u tom dvoristu?
  • Zemlja čudesa

    17.05.2023 22:35
    @Vule
    "Vesele ´90." donele su pravu riznicu kreativnih primena za ručne bombe - od demoliranja kafića koji neće da plate reket, preko miniranja vlastite kuće jer policija nikako da uhvati "svog" povlašćenog serijskog provalnika, do ribolova. Bile su džabaka (5-10 DEM), mogle su se kupiti i na Najlonu, pa su ih ljudi masovno kupovali po sistemu "ko zna za šta će zatrebati?". Ono što je sigurno, niko ih nije uzimao za samoodbranu.
  • Vule

    17.05.2023 19:13
    Posedovati rucnu bombu u bilo kom kontekstu osim situacije bliske pesadijske borbe je najvisi nivo idiotizma koji se moze zamisliti. Ne mogu da zamislim sta je u glavi onom ko bombu drzi u kuci?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina