Vaspitaču iz Odžaka pritvor za nedozvoljene polne radnje nad 30 dece, za svako ide posebna krivična

Ministar MUP-a Bratislav Gašić je rekao da je policija povodom polnog uznemiravanja dece od tri i četiri godine u državnom vrtiću u Odžacima, obavila razgovor sa roditeljima dece.
Vaspitaču iz Odžaka pritvor za nedozvoljene polne radnje nad 30 dece, za svako ide posebna krivična
Foto: Pixabay
Kako je dodao Gašić, protiv osumnjičenog vaspitača O. I. za svako oštećeno lice biće napisana odvojena krivična prijava.
Gašić je u Skupštini Srbije rekao da je policija je 5. maja po nalogu tužilaštva Sombor odredila zadržavanje osumnjičenom O. I. (26) iz Bogojeva zbog nedozvoljene polne radnje nad 30 dece - 29 muškog i jedno ženskog pola u za sada neutvrđenom vremenskom periodu.
"U vezi ovog događaja obavljen je razgovor sa roditeljima dece. O događaju je obavešten centar za socijalni rad koji će dostaviti izveštaje za svako dete posebno. A za svako oštećeno lice biće pisana posebna krivična prijava", rekao je Gašić.
  • Khm

    24.05.2023 10:28
    A gde je odgovornost onih koji su ga tu doveli bez ijedne kvalifikacije? On je tu dosao preko partijske knjizice! Dosta cutanja!
  • Dudarim II

    24.05.2023 09:26
    Ako, i treba
    Ovo će da bude skuplje i duže i dovoljno je makar jedan slučaj da ne upropaste i ide u zatvor... a ovako ako ih sve objedine i na jednom zeznu, ceo slučaj ide od početka...
  • Rastislav

    24.05.2023 08:21
    Jel MUP nikada nije cuo za institut produženog krivičnog dela?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.