Izmenjen režim saobraćaja na deonici Kuzmin - Dobanovci, u subotu na potezu Gajdobra - Čelarevo

Režim saobraćaja biće izmenjen danas, 24. i sutra, 25. maja na deonici Kuzmin - Dobanovci, dok će u subotu, 27. maja to važiti i za potez Gajdobra - Čelarevo.
Izmenjen režim saobraćaja na deonici Kuzmin - Dobanovci, u subotu na potezu Gajdobra - Čelarevo
Foto: 021.rs
Kuzmin - Dobanovci
 
Danas, 24. maja i sutra (četvrtak), 25. maja saniraće se oštećena ograda u razdelnom pojasu i na bankini deonici Kuzmin - Dobanovci, u oba smera.
U zoni radova za saobraćaj će biti zatvarane preticajna ili zaustavna saobraćajna traka, u dužini od 200 metara, u zavisnosti od mesta izvođenja radova.
 
Radovi će biti obeleženi adekvatnom sabraćajnom signalizacijom i opremom.
Gajdobra - Čelarevo
 
U subotu, 27. maja u periodu od 11 do 19 časova biće obustavljen saobraćaj na deonici Gajdobra - Čelarevo, zbog održavanja 23. međunarodne biciklističke trke "Trofej Sajamskog grada".
 
"Molimo učesnike u saobraćaju da poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju", kažu u "Putevima Srbije".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina