FOTO: Na Batrovcima sprečen šverc satova vrednih skoro 20 miliona dinara

Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Batrovci u sredu sprečili pokušaj da u jednom autobusu bude prokrijumčareno 13 skupocenih satova vrednih gotovo 170.000 evra.
Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za detaljan pregled izdvojen autobus stranih registarskih oznaka koji je trebalo da prođe kroz Srbiju do svog krajnjeg odredišta. 
Iako su vozač i putnici izjavili da nemaju ništa da prijave, pregled unutrašnjosti vozila je opovrgao te izjave.
Naime, u prtljažniku su najpre otkrivene dve kartonske kutije u kojima su se nalazila originalna pakovanja za luksuzne satove, da bi ubrzo u unutrašnjosti autobusa, između sedišta, bila pronađena i jedna kutija puna satova svetski poznatih robnih marki "Franck Muller" i "Hublot" sa pripadajućim blanko sertifikatima i uputstvima za upotrebu.
 
 
Vozač, 46-ogodišnji strani državljanin, izjavio je da je neprijavljenu robu preuzeo na prevoz u Švajcarskoj i da je trebalo da je isporuči u Beogradu. 
 
Reč je o ukupno 12 ručnih časovnika marke "Franck Muller" i jednom časovniku marke "Hublot", čija je ukupna vrednost procenjena na preko 19,6 miliona dinara, odnosno gotovo 170.000 evra. 
 
Najskuplji primerak je jedan od časovnika marke "Franck Muller" čija je vrednost procenjena na bezmalo šest miliona dinara.
  • gogi

    26.05.2023 20:23
    gggg
    jeftina kopija sa aaa.Kineska kopija.Znam zato sto sam koelcionar i vidim kopiju iz
    aviona
  • Milojko

    25.05.2023 11:11
    Izgleda nisu za batu
  • ns ja

    25.05.2023 10:52
    Jeftini krš kič za naše novobogataše !!!
    Ej pazi na "original" kutiji odštampana cena u CHF!? :))))
    A pijačni krš propraćen "sertifikatima" i "papirima" kako bi dobili na "skupoći"!!!
    Eeee sirotinjo, tugo...:)))

    Vi kad biste videli original koji vredi 20.000eur, ma i 1000eur, ne treba kutija sa naštampanom velikom cenom, sertifikat i gluposti, on sam govori za sebe koliko vredi - svakako ne izgleda kao ovaj kineski krš i škart!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina