Meštanin Sremskih Karlovaca i žena iz Srbobrana pretukli i opljačkali stariji bračni par

Muškarac (39) iz Sremskih Karlovaca i četrdesetjednogodišnja žena iz Srbobrana uhapšeni su zbog razbojništva.
Meštanin Sremskih Karlovaca i žena iz Srbobrana pretukli i opljačkali stariji bračni par
Foto: 021.rs
Oni se sumnjiče da su u noći između subote u nedelje u Srbobranu, u porodičnoj kući, opljačkali stariji bračni par S. I. (88) i J. I. (89).
Tom prilikom napadači su bračnom paru naneli povrede po glavi i telu, pišu Novosti.
Napadačima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Kod njih je pronađen i novac koji su ukrali.
  • Хајнал Чурушки

    05.06.2023 23:48
    Криминал
    Дозвола за оружје и оружје које се држи у кући није претња поштеним грађанима то је само средство одвраћања злочинаца од напада на дом, имовину и живот домаћина.Садашња политика разоружавања грађана само даје крила порасту криминала и омогућава криминалцима да буду још бестијалнији и смелији приликом напада на приватну имовину и животе грађана.
  • Vučić razoružava

    05.06.2023 11:21
    A Vučić razoružava penzionere i stare ljude po Vojvodini koji imaju legalne dozvole za oružije ? Praktično ih daje na tacnu razbojnicima koji će da im ulaze u kuće kao kondori. Jer ipak kada se zna da stanovništvo ima dozvole za oružije, kriminalac nikako ne može da zna u kojoj kući je penzioner koji ima oružije i 100 puta mu otežava odluku hoće li upasti u neku kuću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".