Pucnjava u Somboru: Ranjeni policajci - potom i napadač

Dvojica policajaca ranjeni su oko 17 sati u pucnjavi u Somboru, u Ulici Stevana Sinđelića.
Pucnjava u Somboru: Ranjeni policajci - potom i napadač
Foto: 021.rs
Prema prvim informacijama, oni se nalaze van životne opasnosti.
Kako prenosi SOinfo.org, pucnjava se dogodila po izlasku pripadnika policije na interevenciju po prijavi porodičnog nasilja, odnosno pretnji smrću koju je stariji Somborac uputio svojoj supruzi.
Kako navode, nasilnik je bez upozorenja zapucao iz pištolja na službena lica koja su intervenisala. Dvojica pripadnika policije su ranjeni i hospitalizovani, prenosi ovaj potal.
 
SOinfo.org prenosi da su nakon napada pripadnici somborske policije uzvratili vatru i ranili napadača koji je transportovan u somborsku bolnicu sa teškim povredama.
 
Policija je blokirala deo Ulice Stevana Sinđelića. 
 
Više informacija biće poznato nakon uviđaja.
  • Somborka

    08.06.2023 19:11
    Covek je imao zaledjinu godinama unazad upravo od policajca. Pre više godina napao je komšije sto je zataskano, nikom ništa. U tome mu je pomogao upravo policijski službenik. I? Sta sad?
  • White

    07.06.2023 22:59
    Nesrecna Ano,sistem nije zakazao?
  • Fuj49

    07.06.2023 22:19
    Nasilje se širi, a
    Sistem i dalje ne zakazuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.