MUP o pucnjavi u Somboru: Povređena dvojica pripadnika Žandarmerije i 62-godišnji napadač

MUP je večeras naveo da su danas u Somboru povređena dva pripadnika Žandarmerije, kao i P. V. (62) koji je pucao na njih, prilikom intervencije zbog prijavljenog porodičnog nasilja.
MUP o pucnjavi u Somboru: Povređena dvojica pripadnika Žandarmerije i 62-godišnji napadač
Foto: 021.rs
Policija je, kako se navodi u saopštenju, na licu mesta zatekla P. V. koji je pucao iz vatrenog oružja, a koji je, i pored upozorenja policije da baci pištolj, ispalio više metaka u policijske službenike i povredio 34-godišnje pripadnike Žandarmerije.
Pripadnici Žandarmerije su, u samoodbrani, upotrebili svoje službeno vatreno oružje i tom prilikom ranili P.V, koji je hospitalizovan.
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić osudio je napad na policajce koji su vršili svoj službeni zadatak i rizikovali svoje živote, kako bi "u skladu sa zakonom, profesionalno, odbranili živote i imovinu ugroženih građana, prvenstveno porodice koja je pozivala zbog nasilja u porodici, ali i drugih stanovnika Sombora".
  • 696

    08.06.2023 07:07
    Sve kao i obično
    Važno je da sistem nije zakazao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".