Vršačka pivara u stečaju ponuđena na prodaju za 134,7 miliona dinara

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je danas prodaju Vršačke pivare u stečaju kao pravnog lica po početnoj ceni od 134,7 miliona dinara.
 Vršačka pivara u stečaju ponuđena na prodaju za 134,7 miliona dinara
Foto: Pixabay
Licitacija će biti održana 12. jula.
Na prodaju je ponuđena imovina fabrike piva i sokova iz Vršca.
Imovinu čine proizvodne hale, oprema, zalihe sirovina i ambalaže, kao i udeo od 0,78 odsto u kapitalu beogradske firme "Pivare i sladare" i akcije u "Mileniju" iz Vršca nominalne vrednosti oko 26 miliona dinara.
  • Maroder

    10.06.2023 19:06
    @Darinko kako? Pa lako ..sta ce nam stara pivara sa istorijom iz 1742? a ko je kriv pa ima raznih treba pitati Draskovica Vuka..pardon batu njegovog is Swislion-a mozda on moze da da odgovor..a pre njega SPS Sljivic...nemamo kapacitet da sacuvamo nista..samo da rasturimo i da prodamo..moramo propasti, nas opstanak bi bio logicki paradoks..
  • Darinko

    10.06.2023 10:24
    Čuj ....
    ..... pivara pa u stečaju .... i to u Vojvodini , kako ? Razumeo bih da je na Islandu , ali ovde ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.