Vozač poginuo u nesreći kod Kikinde, drugi teško povređen

U direktnom sudaru dva vozila, koji se jutros oko 5 sati i 30 minuta dogodio na putu Kikinda - Nakovo, poginuo je 39-godišnji vozač iz Nakova.
Vozač poginuo u nesreći kod Kikinde, drugi teško povređen
Foto: 021.rs
Kako je za RTV potvrđeno u PU Kikinda, saobraćajna nesreća dogodila se na samom ulazu u selo Nakovo, kada je automobil škoda oktavija, kojim je upravljao 40-togodišnji muškarac, iz još neutvrtđenih razloga prešao na levu stranu kolovoza i direktno se sudario sa opel korsom.
Od siline udara, 39-godišnji mušakarac, koji je upravljao opel-korsom, preminuo je na licu mesta.

Četrdesetogodišnji vozač škode oktavije zadobio je teške telesane povrede i nakon ukazane prve pomoći prebačen je na dalje lečenje u zrenjaninsku Opštu bolnicu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Vozom do Bečkereka - evo sa'će

Pre nekoliko godina Vlada Srbije je ukinula i demontirala pruge u ukupnoj dužini od oko 700 kilometara, od čega je više od 430 kilometara bilo položeno po Vojvodini.