VIDEO: Nikola Jokić dočekan aplauzom na hipodromu u Somboru

Košarkaš Nikola Jokić dočekan je aplauzom kada je stigao na Gradski hipodrom u rodnom Somboru.
Najbolji košarkaš sveta danas u Somboru prisustvuje trkačkom danu na Gradskom hipodromu, na kojem nastupaju i konji iz njegove štale "Drim kečer".
 
Nikola Jokić je u utorak sa Nagetsima osvojio titulu šampiona NBA lige, u četvrtak je sa timom proslavio uspeh na paradi koja je održana na ulicama Denvera, a u subotu je doputovao u Srbiju.
Glavni događaji nedeljnog programa na hipodromu u Somboru su 22. izdanje trke za pehar grada Sombora, odnosno 69. probni srpski kasački derbi za grla od četiri godine domaćeg odgoja.
 
Jokićevu štalu predstavlja grlo Bruno Laumar i Aleksandar Gociador, koji već dve godine osvajaju "Pehar grada Sombora".
 
Organizator trkačkog dana, KK Vojvođanin, na čijem čelu je Nikolin otac Branislav Jokić, saopštio je da je nagradni fond u Gradskoj trci 170.000 dinara.
  • 1

    18.06.2023 21:03
    Njemu ovolika paznja i mediji verovatno vise smetaju,nego sto mu imponuju buduci da je veoma introvertna licnost.
    Nadam se da ce ljudi i novinari imati vise obzira i da ce ga pustiti da se odmori i ima bar malo privatnosti koja mu toliko prija u svom rodnom gradu.
  • Aca

    18.06.2023 19:48
    Svaka čast
    za čoveka! Skidam kapu. Samo nikako mi se ne uklapa što je podržao AV pre nekog vremena. Šta će mu to u životu? Da mu nisu pretili? Ili mu neko uhakovao nalog...
  • /

    18.06.2023 18:33
    /
    a jel, sada ga slavite.
    pljuvali ste po njemu pre dve godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina