Teretni voz naleteo na putničko vozilo, povređena jedna osoba

Na prelazu puta preko pruge između železničkih stanica Banatsko Miloševo i Padej je oko 13 časova teretni voz naleteo na putničko vozilo.
Teretni voz naleteo na putničko vozilo, povređena jedna osoba
Foto: 021.rs

Preduzeće Srbija kargo saopštila je da je tada povređena jedna starija žena.

Na mesto tog udesa koji se dogodio na prelazu s vertikalnom drumskom signalizacijom je izašla ekipa hitne pomoći, koja je povređenu žena prevezla u bolnicu.

Na teren su izašli i pripadnici MUP-a, kao i Zajednička železnička komisija Infrastrukture železnice Srbije i Srbija karga, koja će utvrditi detalje ove nesreće.
 
Teretna kompozicija je imala 19 praznih vagona i saobraćala je iz Pančeva za Suboticu.
 
Preduzeće Srbija kargo je ponovo apelovalo da se na putnim prelazima poštuju saobraćajni propisi i svi znakovi upozorenja, jer je to jedini način da se izbegnu nesreće i sačuvaju ljudski životi.
  • neko

    21.06.2023 07:57
    voz
    Ne može voz da naleti na automobil, može samo automobil da naleti na voz, pošto se voz kreće samo po šinama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina