Sombor dobija kružni tok vredan 61 milion dinara

U Somboru je u toku rekonstrukcija raskrsnice ulica Venac vojvode Petra Bojovića, Venac vojvode Stepe Stepanovića i Arsenija Čarnojevića, gde je predviđena izgradnja kružnog toka.
Vrednost investicije je, kako se navodi na zvaničnom gradskom sajtu, 61 milion dinara, a ovom investicijom bi trebalo da se smanje gužve i zastoji i poveća bezbednost u saobraćaju.
"Pored izgradnje kružnog toka, u toku je i izgradnja servisne saobraćajnice između kružnog toka, predškolske ustanove i vrtića, kako bi se roditeljima i deci omogućilo bezbedno zaustavljanje i prilaz ovim objektima", izjavio je prilikom obilaska radova gradonačelnik Antonio Ratković.
Kako se dalje navodi, u toku je i rekonstrukcija trotoara, kao i izgradnja biciklističke staze u ulici Venac vojvode Stepe Stepanovića, u delu od ulice Arsenija Čarnojevića do ulice Staparski put.
 
"Sombor je biciklistički grad. Na to nasleđe smo posebno ponosni i trudimo se da ga očuvamo", naglasio je gradonačelnik.
 
Prema njegovim rečima, rekonstrukcijom je predviđena i izgradnja parking mesta ispred "Sokolskog doma" i Osnovnog suda.
 
Novi kružni tok će, kako je rekao, omogućiti bolju iskorišćenost raspoloživog prostora, i veću protočnost saobraćaja.
  • Điki So

    28.06.2023 09:53
    ?
    HORIZONTALNI PANORAMSKI TOCAK!61milion,a 154 za 154 dece nema mesta u vrticima???????
  • Mile

    27.06.2023 16:45
    Kruzni tok
    Dobili smo kruzni tok a fabrika ni od korova
  • V.A.Lucky

    27.06.2023 11:50
    Али,обавезно 5(пет)!кругова.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina