VIDEO: Umesto dobrojutarnjeg cvrkuta ptica - pucnjevi kod Subotice na granici sa Mađarskom

Stanovnici područja uz šumu na graničnom pojasu sa Mađarskom tokom noći sporadično prijavljuju pucnjavu.
VIDEO: Umesto dobrojutarnjeg cvrkuta ptica - pucnjevi kod Subotice na granici sa Mađarskom
Foto: 021.rs
Kako javlja N1, inteziviralo se ranije tokom jutra, oko šest časova, kada su Makova sedmica i Treset ponovo dočekali zoru, ne uz cvrkut ptica nego zvuke hitaca vatrenog oružja, a kako javljaju građani, puca se i iz automatskog oružja.
O tome svedoči video snimak koji je jedan građanin postavio jutros oko šest časova na društvene mreže, a na kojem se čuju pucnji iz vatrenog oružja.
 
Građani takođe javljaju da je primećeno da se više ekipa hitne pomoći uputilo u šumu, ali za sada lokalni portal Subotica.com koji je objavio ove informacije, nema više informacija o povređenima kao ni šta se konkretno preduzima od strane organa reda.
 
Pre nešto više od nedelju dana nakon novog puškaranja policijske snage su u velikom broju ušle u šumu i svojim delovanjem sprečile dalje sukobe. Zvanični epilog tog incidenta je troje povređenih, sve ostalo nije zvanično saopšteno. Istog dana iz ovog pojasa, ali na nekoliko drugih delova u okolini Subotice, policija je pronašla i izmestila u druge prihvate centre više od stotinu migranata.
 
Bez obzira na rad policije i izneštanje mirganata, građani savakodnevno postavljaju snimke na kojima se vidi da taksisti u velikom broju, ali po starom sistemu, dovoze migrante, praktično do samog ulaza u šumu, gde se dalje sami koordinišu. Tako je i za vikend bilo dosta objava koje pokazuju da u nepeglednu i prostranu šumu migranti ulaze bez ometanja.
  • V.A.Lucky

    27.06.2023 09:34
    Једном је неко написао:
    "Где орози кукуричу,зоре не свићу"!
  • Mile

    27.06.2023 06:54
    Bojkot ovog naprednog razoruzavanja!!!!Ne moze nas sve strpati u zatvor!!!!Od ovih terorista se treba paziti eto njih ocas u Novome sadu....
  • Pićuka

    26.06.2023 17:23
    Mogli su da predaju oružje bez sankcija. Ko puca? Ne znam. Proputovao sam neke njihove zemlje i znam da im nije lako. Ako je lakše reči da su to teroristi i da oni pucaju, meni je to na kraj pameti. Vi, koji niste mrdnuli dalje od Grčke i C.G. možda bolje osećate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina