Zbog radova kod Batajnice izmene u saobraćaju na auto-putu

Počeli su radovi na auto-putu u zoni petlje Batajnica na rehabilitaciji leve kolovozne trake, zbog čega je došlo do izmena.
Zbog radova kod Batajnice izmene u saobraćaju na auto-putu
Foto: 021.rs
Saobraćaj se odvija sledećom dinamikom:
Saobraćaj na desnoj kolovoznoj traci je dvosmeran.
 
Smer: Novi Sad - Beograd: saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Preticajna traka je zatvorena i namenjena za saobraćaj Beograd - Novi Sad.
Smer: Beograd - Novi Sad: za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija preticajnom trakom suprotnog smera i zaustavnom i izlivno-ulivnim trakama u smeru kretanja.
 
Rampe: Beograd-Zemun/Pančevo: saobraćaj se odvija normalno.
 
Rampa Zemun/Pančevo-Novi Sad je zatvorena za saobraćaj.

Radovi traju do 12. jula.

  • DarthVader

    07.07.2023 10:52
    Guzva
    Juce oko 18h iz pravca Beograda nesnosna guzva se formirala. Bilo je potrebno 40 minuta da se prodje deonica gde su radovi iako ni jednog radika i masinu nisam video. Stvarno treba biti genije da bi u vreme godisnjih odmora ovo radili.
  • Ljut

    07.07.2023 09:34
    Debilana
    Juče sam prošao tuda. Meni zaista nije jasno da li ima tamo neko sa mozgom ili iz nekog razloga to neko radi namreno. Juče u 17h kilometarske kolone u oba smera. Prolazak te deonice od 2-3km traje pola sata. Pa zašto to nije rađeno zimus, već sada kada je auto put najopterećeniji. I to posle samo 2 godine od svečanog otvaranja... Radujem se svakom kilometru novog auto puta, ali juče sam baš bio vrlo ljut.
  • Vladimir

    07.07.2023 09:25
    Sramno
    Netačno. Juče popodne se u smeru iz Beograda ka Novom Sadu saobraćaj odvijao samo zaustavnom trakom. Zatvorena je bila i preticajna traka iz suprotnog smera, tako da smo po 45 minuta prelazili deonicu od oko 3 kilometra i iz tri trake ulivali se samo u tu jednu zaustavnu ka Novom Sadu. Nije problem kada se deo puta zatvori zbog radova. Problem je što se radovi ne izvode. Juče popodne mehanizacija je bila parkirana i zaključana, ni jednog radnika nije bilo, dakle očigledno je rad organizovan u samo jednoj smeni u turističkoj sezoni koja je ušla u pun intenzitet. Ovako radove organizuje samo totalni idiot.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina