Privrednik iz Kikinde podneo prijavu tužilaštvu zbog 1.500 plakata s njegovim likom

Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi i policijskoj upravi u ovom gradu privrednik Zoran Milešević podneo je krivične prijave protiv nepoznatih izvršilaca zbog proganjanja.
Privrednik iz Kikinde podneo prijavu tužilaštvu zbog 1.500 plakata s njegovim likom
Foto: 021.rs
Kako je naveo u prijavi, a prenosi Danas, nepoznati izvršioci izvršili su proganjanje tako što su u noći između 16. i 17. jula, sposobni da shvate značaj svog dela, nalepili na javnim mestima oko 1.500 plakata i podelili nekoliko hiljada letaka sa njegovom fotografijom, i natpisom "Lopov".
"Oni su time na direktan način osetno ugrozili moj život i živote članova moje porodice. Ovim činom su me stavili na javnu osudu i linč. Ovakvim postupcima mogu podstaći nekoga da nanese zlo meni ili članovima moje porodice, dovodeći u pitanje naše živote", naveo je Milešević u krivičnoj prijavi.
Kako je objasnio, izvršioce je lako pronaći jer su lepili plakate sa njegovim likom na mestima gde postoji video nadzor.
 
"Nepoznata lica koja to sve sprovode inspirisana su lažnim informacijama od predstavnika lokalne vlasti", navodi Milešević i dodaje da su "unazad mesec dana na sličan način iznošene neistine o njemu kao ličnosti, iz razloga što Grad Kikinda mora da plati dugovanje utvrđeno u sudskom postupku".
 
Povod tenzija u Kikindi je blokada računa Grada Kikinde. Prema sudskoj presudi Grad treba Mileševićevoj firmi "3D – Projekt" da isplati dva miliona evra za radove na putnom pravcu Iđoš-most na Tisi kod Ade.
  • Isto

    19.07.2023 10:12
    Isto ovako
    Isto ovako po Novom Sadu su sns botovi stampali po trotoarima i stazama ,krupnim slovima " Pajtic lopov". To i dalje stoji, nije precrtano, niti ocisceno.
  • Gavril

    19.07.2023 09:42
    SNS vlast u Kikindi ne plaća svoje dugove a onda angažuje SNS botove da šire strah, mržnju, klevete. Isto to rade i na društvenim mrežama. Prave nacističke meode.
  • Totalno ludilo

    19.07.2023 09:32
    Lola iz Mola
    19.07.2023 • 08:53

    Znam, Lolo. Upravo to komentarišem.

    Možda nisam bio 100 posto jasan, ali to nije ni loše jer zbunjuje botove. Država je potpuno u fazi truljenja, ako grad proganja svojeg građanina kako mu ne bi isplatili POŠTENO zarađen novac.

    Kao što rekoh, nastalo je totalno ludilo. Država te proganja noćnim lepljenjem plakata, kako ti ne bi isplatila platu. (To je plata svih u toj firmi na kraju dana).

    Država te proganja lepljenjem uvredljivih plakata!
    A niko iz vrha ne reaguje... znači država ne postoji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina