Gorela pekara koja pripada zatvoru u Sremskoj Mitrovici, nema povređenih

Požar koji je sinoć izbio u pekari odvojenog objekta Poluotvorenog odeljenja KPZ Sremska Mitrovica, udaljenog oko dva kilometra od samog zatvora, brzo je ugašen.
Gorela pekara koja pripada zatvoru u Sremskoj Mitrovici, nema povređenih
Foto: 021.rs
Kada je izbio požar niko od zaposlenih ili osuđenih lica nije se nalazio u pekari i vatra je uskoro ugašena, navode iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.
Iz Uprave ističu da nisu tačne informacije koje su pojedini mediji preneli da je požar izbio u nekom od paviljona zatvora i da je urušen krov na paviljonu.
Dodaju da je sama pekara odvojen objekat od paviljona u Poluotvorenom odeljenju, a osuđenici su preventivno izvedeni iz svog smeštaja.
 
Požar su ugasili pripadnici Službe za obezbeđenje uz pomoć vatrogasaca iz Sremske Mitrovice i prilikom gašenja niko nije povređen.
  • Sremac

    26.07.2023 09:45
    Proverite detalje
    Pekara se nalazi u okviru poluotvorenog odeljenja, udaljena je manje od 10 metara od najbližih zgrada. Od upravnih zgrada samog zavoda, udaljena je manje od 500 metara, kao i od samog zatvora (preko puta).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina