Optužnica protiv mladića iz Tovariševa za silovanje šezdesetdevetogodišnjakinje

Viši sud u Novom Sadu potvrdio je optužnicu koju je novosadsko Više javno tužilaštvo podiglo protiv J. Đ. (23) iz Tovariševa koji se sumnjiči za silovanje šezdesetdevetogodišnje sugrađanke.
Optužnica protiv mladića iz Tovariševa za silovanje šezdesetdevetogodišnjakinje
Foto: 021.rs
Ovaj mladić je uhapšen polovinom aprila i od tada se nalazi iza rešetaka, a pritvor mu je poslednji put produžen do 7. septembra, saznaje Dnevnik.
On je, prema saznanjima Dnevnika, 15. aprila, oko sedam časova ujutro, prolazeći pored kuće oštećene koju je poznavao, ušao za njom i napao je. 
Ona je silovanje prijavila policiji, koja je pronašla osumnjičenog mladića i privela ga.
 
On je u zakonskom roku saslušan u svojstvu osumnjičenog, nakon čega mu je određen pritvor da boravkom na slobodi ne bi ometao postupak uticajem na svedoke, kao i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje se tereti.
  • Realista

    15.08.2023 14:46
    120 dana
    4 meseca je potrebno srpskom tužilaštvu da praktično ne uradi ništa u slučaju u kom je osumnjičeni priznao delo koje mu se stavlja na teret te su poznate sve okolnosti povezane sa delom. Šta se sad čeka, da ostećena premine prirodno pa da ga oslobode ili...?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina