Dečak u Bečeju pao sa trećeg sprata i poginuo: Uhapšena starateljka i osobe koje su ga čuvale

Novosadska policija uhapsila je M. L. (60) i Z. K. (56) iz Bečeja i državljanku Hrvatske Lj. P. (49) zbog napuštanja nemoćnog lica.
Dečak u Bečeju pao sa trećeg sprata i poginuo: Uhapšena starateljka i osobe koje su ga čuvale
Foto: 021.rs
Sumnja se da je M. L, kao starateljka četrnaestogodišnjeg deteta sa poteškoćama u razvoju, ostavila dečaka na čuvanje Z. K. i Lj. P, te da je on, sinoć, iskočio kroz prozor stana na trećem spratu i preminuo.
Osumnjičene su zadržane do 48 sati.
Biće privedene, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Bečeju.
  • Alex

    20.08.2023 19:22
    Staratelj I hranitelj nisu isto. Staratelj ne prima novčana sredstva. Mislim da ne treba osuđivati. Njima je najteže. Čuvali su i voleli to dete 14 godina.
  • ljubica

    20.08.2023 13:01
    PARE
    Valjda ćemo sada da prekinemo sa starateljima za pare. Ponovo uspostaviti domove za decu bez roditelja koji će biti 24 sat pod nadzorom vaspitača. Ovako država daje pare, a deca prepuštena na milost više na nemilost tkz. staratelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina