Mirović: Dom kulture u Vrbasu biće završen u naredne dve godine

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao je da je planirano da u narednih godinu i po ili dve bude otvoren Dom kulture u Vrbasu, čija je izgradnja počela pre 30 godina.
Reč je o projektu vrednom gotovo 600 miliona dinara.
 
Pokrajinska vlada je preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine do sada izdvojila ukupno 350 miliona dinara.
"Zadovoljan sam što smo započeli radove na objektu Doma kulture u Vrbasu. Želimo da imamo najsavremeniji objekat u ovom delu Vojvodine. Narednih nedelja, razgovaraćemo sa projektantima, nadzornim organima i sa izvođačima kako bismo ubrzali radove", izjavio je Mirović.
Ukupna površina objekta je 3.914 kvadratnih metara.
 
Pokrajinska vlada je izdvojila gotovo 4,7 miliona dinara za zamenu sportskog poda u fiskulturnoj sali OŠ "Petar Petrović Njegoš".
 
"Obezbedićemo i dodatni novac za uređenje toaleta i za krečenje ove škole. U planu je i rekonstrukcija Doma zdravlja u Savinom Selu, za šta će procedura biti završena narednih nedelja", rekao je Mirović.
 
On je naložio i da se pripremi dokumentacija za rekonstrukciju tribina i svlačionica na terenu OFK "Vrbas" gde trenira više od dve stotine vrbaske dece.
  • Lala iz Banata

    27.08.2023 09:03
    Jeel
    Ovi zidaju Skadar na Bojani , bruka.
  • Realista

    25.08.2023 20:32
    aha
    Pre nego što rekonstruišu nešto mogli bi prvo da tretiraju komarce...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina