Pri pokušaju legitimisanja u Bačkoj Palanci pravili haos: Kolima udarili i fizički napali policajce

Novosadska policija uhapsila je D. V. (24) iz Bačke Palanke zbog ometanja službenog lica, kao i D. V. (19) iz istog mesta, osumnjičenog za napad na službeno lice.
Pri pokušaju legitimisanja u Bačkoj Palanci pravili haos: Kolima udarili i fizički napali policajce
Foto: 021.rs
Uhapšen je i sedamnaestogodišnjak iz Bačke Palanke koji se tereti za napad na službeno lice, nelegalno oružje i posedovanje droge. 
Sumnja se da je D. V. (24) prilikom legitimisanja, na ulici, pokušao da pobegne od dvojice inspektora, ali su ga oni, ubrzo sustigli. U tom trenutku, kako se sumnja, D. V. (19) je automobilom udario jednog od inspektora i lakše ga povredio. 
Takođe, sumnja se da su, posle toga, 24-ogodišnjak i maloletnik izašli iz automobila i fizički napali policijske službenike.
 
Pretresom maloletnikovog stana policija je pronašla pištolj i pušku, prigušivač i 129 komada municije, kao i manju količinu marihuane.
 
Dvojici punoletnih osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Bačkoj Palanci.
 
Sedamnaestogodišnjak će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Zare

    30.08.2023 20:27
    ???
    Da li postoji policija u Srbiji i ako postoji šta radi? Ovakvih je sve više. Otvorite jedan rudnik za njih pa neku korist da narod i država imaju.
  • Prigušivač

    30.08.2023 17:38
    Čemu služi
    Samo pitam
  • Goran Mijatović

    30.08.2023 17:21
    . . .
    Istina je opozicija ovoj vlasti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina