FOTO: Policija mu u dvorištu kuće u Staroj Pazovi pronašla indijsku konoplju od dva metra

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je D. O. (32) zbog trgovine drogom, posedovanja droge i nelegalnog oružja.
Prilikom pretresa njegove kuće na području Stare Pazove, policija je u dvorištu pronašla 11 biljaka visine do dva metra, suve delove biljke i 30 semenki za koje se sumnja da je indijska konoplja, a u sobi 4,4 grama belog praha za koji se sumnja da je opojna droga amfetamin, pištolj sa okvirom i pet metaka.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.
 
On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.
 
  • Lila

    31.08.2023 11:24
    Koluvija prošao super. Što veća biljka, bolje prolazno vreme.
  • Realista

    30.08.2023 15:14
    brinem za inspektore
    Kako je krenulo, plašim se da će policajci na slučaju biti suspendovani a inspektori premešteni na kafe kuvarice...aha, ovo nije državni projekat nego privatni sektor? E, onda ništa - nek' mu je sa srećom!
  • Крле водоинсталатер

    30.08.2023 15:00
    Индијска и Индустријска се не разликују много мало по ширини листа ,самоникле их има и на градској депонији НС али МуП тамо нема кога да гања ,једина је разлика у квалитету ,одеш на депонију па дуваш

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina