RHMZ upozorio na lokalne pljuskove i grmljavinu sutra u Vojvodini

Sutra se u Vojvodini očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina.
RHMZ upozorio na lokalne pljuskove i grmljavinu sutra u Vojvodini
Foto: 021.rs
Zatim se u večernjim satima, najpre u zapadnoj Srbiji, a u toku noći i prekosutra, u ponedeljak očekuju i u ostalim krajevima južno od Save i Dunava, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Najniža temperatura biće od 16 stepeni do 18, a najviša dnevna oko 30 stepeni. 
U ponedeljak u Vojvodini prestanak padavina uz delimično razvedravanje. U ostalim krajevima promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će u zapadnim, centralnim i južnim krajevima lokalno biti obilniji.
 
Uslediće promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i postepeno toplije, a samo još ponegde u utorak u jugozapadnoj, centralnoj i južnoj Srbiji kratkotrajna kiša ili pljusak.
 
U Novom Sadu u ponedeljak prestanak padavina uz delimično razvedravanje i umeren i jak severni i severoistočni vetar. Od utorka promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima uz postepeni porast temperature.
  • Prokopije

    02.09.2023 14:44
    Ne samo u Vojvodini,vec u celoj Srbiji.Taj ciklon se formira kod Kanarskih ostrva,zahvata rub Afrike,Sredozemno more i celokupan Balkan.To je 5 reon gde se formiraju cikloni na istocnoj strani Atlantika.Ovaj od Kanarskih ostrva krecuci se na isok zahvata Mediteransku
    Evropu,Sredozemno more i rub Afrike do Tunisa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina