Dečak star dve godine stradao u Kikindi: Upetljao se u kanap roletne

Dvogodišnji dečak zatečen je danas mrtav u porodičnoj kući u Kikindi.
Dečak star dve godine stradao u Kikindi: Upetljao se u kanap roletne
Foto: 021.rs

Nesreća se dogodila kada je majka otišla nakratko do obližnje prodavnice, prenose mediji.

Kako je za "Blic" potvrđeno iz kikindske policije, dvogodišnji dečak je tragično stradao, a okolnosti se još uvek utvrđuju.
"Obavešteno je Više javno tužilaštvo i radi se na utvrđivanju svih okolnosti. Zbog osetljivosti situacije, nismo u prilici da dajemo više informacija", kažu u policiji.
Tragedija se dogodila tokom ranih popodnevnih časova. Kada se, kako se saznaje, žena vratila iz prodavnice, zatekla je dečaka kome je oko vrata bio upetljan kanap venecijanera. Mediji navode da je dečak u kući bio sa bratom blizancem.
 
Jedna komšinica pozvala je Hitnu pomoć, a druga, medicinska sestra, pokušala da ga spasi i reanimira. Sanitetskim vozilom, dečak je odvezen u Opštu bolnicu.
 
"Pacijent je primljen bez znakova života, a na mere reanimacije nije reagovao pa je konstatovana smrt", rečeno je portalu "Gradski" u kikindskoj bolnici.
  • Jovo

    02.09.2023 23:08
    Kanap
    Zbog ovakva dva slucaja u prethodnih par godina u SAD i Kanadi su zabranili prodaju venecijanera gde kanap visi kako bi ih podigao. Nazalost uvek je potrebana tragedija da bi neko reagovao ako i reaguje...
  • Комша

    02.09.2023 20:34
    Трагедија. Дете од две године се не оставља само никада.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina