Sedam pijanih vozača zadržano u policiji za vikend u Južnobačkom okrugu

U periodu od 1. do 3. septembra, u Južnobačkom okrugu, dogodile su se 22 saobraćajne nezgode, u kojima su dve osobe poginule, dve su teško, a devet je lakše povređeno.
Sedam pijanih vozača zadržano u policiji za vikend u Južnobačkom okrugu
Foto: 021.rs
Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 644 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Iz saobraćaja su isključena 64 vozača i 14 vozila, a zadržano je 10 vozača.
Sedam vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan se tereti za prekršaj nasilničke vožnje, jer je, u Vrbasu, vozio automobil sa 2,11 promila alkohola u organizmu.
 
Dvojica vozača su zadržana zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni prekršajnom sudiji.
  • Milena

    05.09.2023 10:10
    Zasto komandir Policije ne organizira nadzor svih kojima je izrecena kazna upravljanja vozilom kao sto to rade u mnogim zemljama sveta. Spisak imate sacekajte ih rano ujutru kad idu na posao ako idu autom oduzimanje auta i zatvorska kazna odmah bolje nego da nekoga ubiju na cesti. Zar treba toliko logike da se uradi racija kao sto ste znali na Miseluku pre nekoliko godina pohapsali ste odjednom sve motoriste koji nam zagorcavaju nocno spavanje na raznim pistama BUlevarima NovoG Sada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina