Nova pucnjava među krijumčarima u subotičkom naselju Hajdukovo, ima povređenih

U subotičkom naselju Hajdukovo večeras oko 20 časova došlo je do pucnjave među krijumčarima.
Nova pucnjava među krijumčarima u subotičkom naselju Hajdukovo, ima povređenih
Foto: 021.rs
Kako se nezvanično saznaje u policiji, u sukobu ima povređenih.

Večeras je objavljeno i da je preminuo migrant koji je u petak ranjen u pucnjavi koja se dogodila na parkingu megamarketa "Lidl" u Subotici.

On je, nakon što je ranjen 8. septembra, prebačen u Opštu bolnicu Subotica.
 
Taj sukob dogodio se na parkingu megamarketa u blizini centra grada čemu su svedočili i Subotičani koji su u to vreme bili u kupovini.
 
U poslednjih godinu dana učestale su pucnjave između krijumčarskih grupa na teritoriji Subotice, najčešće u šumskom pojasu, na Hajdukovu, Tresetištu i Makovoj sedmici.
  • Jovo

    12.09.2023 23:01
    Taliba n
    Sve je stvar dogovora pretresom oduzeto oružje a puca se i dalje smene pod hitno i podeliti im parizere nestaju iz Srbije za dva sata
  • Zoka

    12.09.2023 14:51
    Zapitajmo se ko je sadasnji nacelnik policije u Subotici i sve ce biti jasno.Oterali su nacelnika Sekulica,postenog profesijonalca.Dok je nacelnik policije Sekulic bio u Subotici nije bilo kriminala,nekome to ne odgovara.
  • Vera

    12.09.2023 10:39
    Kriminalna država.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina