Subotičani uhapšeni zbog droge - jedan imao 4,4 kg marihuane, drugi kokain i amfetamin

Subotička policija uhapsila je S. P. (33) i R. M. (36) iz Bačke Topole zbog trgovine drogom.
Policija je prilikom pretresa vozila R. M. u prtlјažniku pronašla četiri paketa sa oko 4,4 kilograma marihuane.
Pretresom stana S. P. u okolini Bačke Topole, pronađeno je još oko 118 grama marihuane, 52 grama amfetamina i oko 60 grama kokaina. 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
  • Miodrag Milovanović

    21.09.2023 20:53
    Majrihuana
    Ovog prvog sa marihuanom odmah osloboditi i poslati u kabinet AV za sekretara jer je za Jovanjicu i 1 tonu rekao da to nije nikakav kriminal već nešto skoro legalno jer je njegovo i bratovljevo.
  • gradjaninX

    20.09.2023 18:22
    A Jovanjica? Kad ce hapsenje odgovornih? Nikada?
  • Vlad Cepes

    19.09.2023 15:30
    Sljam
    Djuka ce svima objasniti kako je nivo THC bio nizak i to ce potkrepiti nalazom neke fantomske labaratorije bez pecata a sve da bi red i postenje u ovoj zemlji bili sto visi...a ako se ne dodje do Djuke tada bi neki manje obrazovani advokat mogao znacajno ostetiti imaoce droge...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina